Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@05:52:33 GMT

تبلت کودکان را باهوش ميکند؟!

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۴۹۰۳۳

خبرگزاري آريا -


نمي‌دانيم ميانگين هوش کودکان نسل ما با ميانگين هوش بچه‌هاي امروزي چقدر تفاوت دارد. اما بديهي است که فراواني نعمت به بچه‌هاي امروزي مهارت‌هايي را ياد مي‌دهد که نسل ما در سال‌هاي جواني و ميانسالي هم از پس آموختن‌شان برنمي‌آيد. تکنولوژي با سرعت سرسام‌آوري پيش مي‌رود و براي مايي که اوج مدرن بودن‌مان در کودکي به آتاري‌هاي دستي يا بازي‌هاي ابتدايي ويدئويي محدود مي‌شده، پيش رفتن با اين سرعت کار ساده‌اي نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شايد به همين دليل است که گاهي از فرزندان‌مان جا مي‌مانيم و گذشته از يدک کشيدن انگ کم‌هوشي در مراقبت از آنها در برابر ابزارهاي مدرن لنگ مي‌زنيم. در اين مطلب، تجربه پنج پدر و مادر را براي‌تان نقل مي‌کنيم که به‌خاطر همين ناآگاهي، آزادي آسيب‌زننده‌اي را به فرزندان‌شان هديه کرده‌اند يا اينکه با محدود کردن بيش از اندازه‌ بچه‌ها، باعث جا ماندن آنها از همسالانش شده‌اند. شايد خواندن تجربه اين والدين در کنار راهنمايي‌هاي ما، بتواند به برخي از سوالات شما در مورد سن مناسب استفاده از تکنولوژي و شرايط درست روبه‌رو شدن بچه‌ها با قابليت‌هاي آن پاسخ دهد.

براي کوچولويم موبايل بخرم؟
آوا چهار ساله است. اتاقش را عروسک‌هاي رنگارنگ پر کرده‌اند اما هيچ چيز مثل تلفن همراه مادرش او را سرگرم نمي‌کند. مادر آوا تصميم گرفته براي تولد چهارسالگي او برايش يک تلفن همراه هوشمند بخرد. به نظرش با چنين هديه‌اي نه‌تنها او را ذوق‌زده مي‌کند بلکه با يک تير دو نشان ديگر هم مي‌زند؛ آوا مي‌تواند از اين به بعد با تلفن همراه خودش با مادربزرگش صحبت کند و دلتنگي سرکار بودن پدرش را هم آسان‌تر تحمل کند و از طرف ديگر بازي‌هايي که روي گوشي‌اش نصب مي‌شود، جمله هميشگي «حوصله‌ام سر رفته!» را از سر او بيرون مي‌کند و به مادرش وقت بيشتري براي رسيدگي به کارهايش را مي‌دهد.

موبايل‌بازي ممنوع!
با کمي اغراق مي‌توانيم بگوييم که خريد تلفن همراه براي يک کودک چهار، پنج ساله بدترين گزينه ممکن است. بچه‌ها در اين سن نياز اورژانسي به برقراري ارتباط تلفني ندارند و از طرف ديگر با چسبيدن به اين تکنولوژي آسيب‌هاي زيادي را هم به جسم و روان خود وارد مي‌کنند.

- مدام لمس کردن صفحه گوشي هنگام بازي کردن، مفاصل انگشتان را دچار مشکلاتي جدي مي‌کند که درمان کردنش حتي در ابتداي ابتلا هم ساده نيست و بعد از گذشت مدتي درمان اين آسيب‌ها غيرممکن هم مي‌شود.

- حاصل مدام بازي کردن با گوشي، چشمي هميشه خسته است.

- اين ابزارها آنقدر دلچسب هستند که بچه‌ها بعد از مدتي استفاده به آنها اعتياد پيدا کنند و هر روز ساعت بيشتري را براي بازي با آنها اختصاص دهند، تصور نکنيد اين بازي‌ها فرزند شما را باهوش‌تر مي‌کند. او به مرور علاوه بر مشکلات ذهني که پژوهشگران ادعا مي‌کنند سراغش مي‌آيد، دچار تيک‌هاي ظاهري هم مي‌شود.

- بعضي از پژوهشگران معتقدند استفاده درازمدت از تلفن همراه، روي مغز تاثيري مخرب مي‌گذارد و مي‌تواند باعث ابتلا به سرطان مغز شود.

پس:
- استفاده‌تان از تلفن همراه در خانه را محدود کنيد، بچه‌ها بيشتر از هر چيز از عادت‌هاي شما الگو مي‌گيرند.

- اگر مي‌خواهيد به فرزندتان اجازه استفاده از تلفن همراه را بدهيد، آن را روي «فلايت مود» بگذاريد تا در معرض امواج مضر قرار نگيرد.

- براي استفاده از تلفن همراه محدوديت‌هايي وضع کنيد. کودک چهار ساله شما نبايد بيشتر از نيم‌ساعت در روز با چنين ابزاري سرگرم شود.

تبلت بچه‌ها را باهوش مي‌کند؟
از نظر مادر ستاره سرگرم کردن فرزند دوساله‌اش با موبايل يک اشتباه بزرگ است. او به اين عقيده پژوهشگران که امواج تلفن همراه به مغز بچه‌ها آسيب مي‌زند باور دارد و به همين دليل مي‌خواهد با خريد تبلت فرزندش را با تکنولوژي آشنا کند. از نظر او دوست شدن با تکنولوژي نه‌تنها به نفع رشد ذهني فرزندش است و به او مهارت‌هاي تازه‌اي مي‌آموزد بلکه باعث مي‌شود کمتر به او بچسبد يا در مهماني غر بزند.

هنوز خيلي زود است!
شايد بچه‌هاي چهار، پنج ساله بتوانند مهارت «تکرار يک دستورالعمل» را با کمک تبلت ياد بگيرند و از طريق پخش موسيقي، بازي کردن و لمس تصادفي صفحه زودتر از همسالانشان اين توانايي ذهني را به دست بياورند اما سرگرم کردن کودکان دوساله با تبلت ايده خوبي به نظر نمي‌رسد.

- تکنولوژي مزاياي زيادي دارد اما براي بچه‌هاي زير دو سال، بازي کردن با پازل و اسباب‌بازي‌هاي بسيار ساده از کشف قابليت‌هاي ابزارهاي تکنولوژيک مفيدتر و تاثيرگذارتر است. آنها براي پرورش مهارت‌هاي ذهني‌شان به مشاهده، شنيدن و لمس کردن دنياي اطراف‌شان نياز دارند.

- بازي‌هاي ساده کودکانه نه‌تنها قدرت ذهن اين کودکان را بالا مي‌برد، بلکه به توانايي‌هاي جسمي‌شان هم کمک مي‌کند. کودکي که به جاي مدام نشستن روي مبل و بازي با تبلت، روي زمين قدم برمي دارد، زمين مي‌خورد و گاهي خرابکاري به بار مي‌آورد در هماهنگ کردن ذهن و جسمش زودتر توانا مي‌شود.

- بعد از رسيدن فرزندتان به سه سالگي مي‌توانيد برايش تبلت بخريد اما به شرط آنکه تنها نيم ساعت در روز سراغش برود. البته فرزند شما در هفت سالگي مي‌تواند يک ساعت با اين وسيله جذاب وقت بگذراند.

پس:
- مي‌دانيم که سر و کله زدن با يک بچه دو ساله آسان نيست و مادري کاري 24 ساعته است. اما اين مسئوليتي است که خودتان پذيرفته‌ايد و نمي‌توانيد به‌خاطر سخت بودنش، راه‌هاي ميانبر مخرب را جايگزين راه اصلي کنيد.

- شما بايد ساعاتي از روز را کنار فرزندتان بنشينيد، اسباب‌بازي‌هايش را روي زمين بريزيد و با هم بازي‌هاي تازه‌اي را تجربه کنيد. از طرف ديگر بايد به او اجازه دهيد که گاهي به تنهايي با وسايلش سرگرم شود، آنها را کشف کند و حتي به قيمت خرابکاري کردن خلاقيتش را پرورش دهد.

- اگر نمي‌توانيد 24 ساعته مادري کنيد، او را به مهدکودک بفرستيد. فرزند دو ساله شما مي‌تواند به چنين محيطي خو بگيرد و در کنار همسالانش سرگرم شود. شما هم مي‌توانيد انرژي‌تان را براي عصر و شب ذخيره کنيد تا در زمان بودنش در خانه، کم نياوريد.

دبيرستاني‌ها به موبايل نياز دارند؟
آرش 16 ساله است. او والديني مقرراتي و حتي مي‌توان گفت سخت‌گير دارد که ترجيح مي‌دهند فرزندشان را مثل بچه‌هاي امروزي بار نياورند. گرچه همه همکلاسي‌هاي او سال‌هاست تلفن همراه دارند اما پدر آرش معتقد است تا پيش از ورود فرزندش به دانشگاه نيازي به تهيه چنين وسيله‌اي وجود ندارد. آرش جز در ساعات مدرسه و کلاس‌هاي تقويتي از والدينش دور نمي‌ماند و به همين دليل پدرش معتقد است نيازي به داشتن تلفن همراه براي گرفتن تماس‌هاي ضروري ندارد.

از آن ور بام نيفتيد!
رفتار والدين آرش بيش از اندازه سخت‌گيرانه است. تلفن همراه براي بچه‌هاي دبيرستاني، تنها ابزار تماس گرفتن نيست. آنها دوست دارند روي حافظه تلفن هوشمندشان بازي‌ها و نرم‌افزارهاي مختلف را نصب کنند و اگر بگوييم که رقابت بر سر داشتن چنين اطلاعاتي اين روزها به يکي از اقتضائات سن آنها تبديل شده، بيراه نگفته‌ايم.

- يک تلفن هوشمند تنها ابزاري براي تماس گرفتن نيست. اين دستگاه براي فرزند دبيرستاني شما نقش رايانه، ضبط صوت، تقويم و حتي مربي بدنسازي را مي‌تواند بازي کند.

- حتي نواجوانان دبيرستاني هم به گفته محققان نبايد بيشتر از دو ساعت در روز مقابل صفحه‌هاي نمايش باشند. به گفته آنها فرقي نمي‌کند فرزندتان در اين دو ساعت موبايل به دست باشد يا اينکه جلوي رايانه بنشيند؛ بيشتر از اين زمان چشم دوختن به صفحه نمايش به سلامت او آسيب خواهد زد.

پس:
- بپذيريد دوره و زمانه فرق کرده و اگر شما با وجود نداشتن يک تلفن همراه، توانسته‌ايد پيشرفت کنيد و سرتان را در ميان همکلاسي‌هاي‌تان بالا بگيريد، نبايد اين قانون را براي فرزندتان هم وضع کنيد. بچه‌ها در روزهاي بلوغ‌شان دوست دارند شبيه همکلاسي‌ها و همسالان‌شان زندگي و رفتار کنند.

- اگر راضي به خريدن يک تلفن همراه براي فرزند 17-16 ساله‌تان شديد، مي‌توانيد با گذاشتن قانون‌هايي امنيت رواني او را تضمين کنيد. تلفن همراه نبايد در مهماني، ميز غذا، زمان خواب و مدرسه همراه او باشد.

- فرزندتان مي‌تواند از تلفن همراه شخصي‌اش استفاده کند اما نبايد برايش رمز عبور تعريف کند.

- خريدن سيم کارت اعتباري براي نوجوان‌تان را فراموش کنيد. براي کنترل بيشتر او بايد قبض ماهانه‌اش را ببينيد و مطمئن شويد در استفاده از آن زياده روي نکرده است. شارژ کردن يک سيم‌کارت اعتباري با پول توجيبي و بدون اطلاع شما مي‌تواند دردسرساز شود.

چرا بچه‌ها عاشق تبلت هستند؟
بچه‌ها دوست دارند مثل شما راه بروند،‌حرف بزنند و خلاصه مثل شما زندگي کنند. نگاهي به عادت‌هاي فرزندتان بيندازيد. اگر سر شما توي کتاب باشد حتما او هم عاشق کتاب مي‌شود و اگر موبايل صميمي‌ترين دوست‌تان باشد، براي گرفتن تلفن همراه شما حتي به گريه کردن هم متوسل مي‌شود.

دست‌هايش در خطر است
استفاده مداوم از صفحه‌هاي نمايش لمسي مي‌تواند انگشتان فرزند شما را به مشکلاتي دچار کند که هيچ متخصص ارتوبدي از پس درمان‌شان برنمي‌آيد. پس از تکنولوژي‌باز بودن کوچولوي‌تان ذوق‌زد نشويد.

اينترنت براي نوجوان‌ها سم است؟
والدين مجيد مي‌دانند در عصر تکنولوژي نمي‌توانند فرزندشان را از کار کردن با رايانه منع کنند اما آنها نگران افتادن فرزندشان در دام‌هايي هستند که در وب‌سايت‌هاي غيرمجاز يا روم‌هاي گفت‌وگو پهن شده است. از يک طرف دل‌شان مي‌خواهد در تمام ساعات استفاده کنارش بنشينند و از طرف ديگر نمي‌توانند غرور پسر 13ساله‌شان را بکشنند و به او بگويند قرار است کنترل شود.

هوشمندانه کنترل کنيد!
نگراني در مورد شيوه استفاده کودکان و به ويژه نوجوانان از قابليت‌هاي تکنولوژي و دنياي مجازي طبيعي و بجاست. سوء‌استفاده از کودکان و نوجوانان در دنياي مجازي، مشکلي است که اغلب کشورها با آن دست و پنجه نرم مي‌کنند.

- محققان مي‌گويند سوء‌استفاده از کودکان نحوه پاسخگويي آنان را در برابر شرايط استرس‌زا در آينده تغيير مي‌دهد و حتي ژن‌هاي‌شان را هم دستخوش تغيير مي‌کند. شواهد حاکي از اين است که استفاده ناآگاهانه از قابليت‌هاي اينترنت، کودکان و نوجوانان را در معرض سوء‌استفاده قرار مي‌دهد.

- فراهم شدن زمينه سوء‌استفاده جنسي و مالي تنها مشکلات استفاده ناآگاهانه از تکنولوژي نيست. پيغام‌هاي آزاردهنده ناخواسته هم مي‌تواند سلامت روان کودکاني که راه مقابله با آنها را نمي‌دانند و نمي‌توانند موضوع را با ديگران در ميان بگذارند در معرض تهديد قرار مي‌دهد.

پس:
- دليلي براي اينترنت‌باز شدن فرزندتان تا پيش از 10 سالگي وجود ندارد. پس نه‌ به‌خاطر ذوق خودتان و نه از سر رقابت با مادران ديگر، تا پيش از اين سن صفحه‌اي در شبکه‌هاي اجتماعي برايش نسازيد.

- اگر بعد از 10 سالگي پاي فرزندتان را به شبکه‌هاي اجتماعي باز کرديد، در زمان فعاليت کنارش بنشينيد و استفاده درست از اين فضا را به او آموزش دهيد. فرزند شما تا 14 سالگي حتي از اي‌ميلش هم بايد با نظارت شما استفاده کند و نمي‌تواند رمز عبورش را از شما پنهان کند.

- به فرزندتان از همان ابتدا بگوييد نبايد نشاني، شماره تماس، محل تحصيل و ديگر اطلاعات شخصي‌اش را در اختيار وب‌سايت‌ها يا افراد ناشناس قرار دهد.

- به نوجوان‌تان در مورد مشکلاتي که ممکن است در فضاي مجازي برايش ايجاد شود اطلاع‌رساني کرده و رفتارهاي مخرب را برايش معرفي کنيد. ناآگاهي مقدمه اشتباه کردن است. گذشته از اين اگر او بعضي اصول فعاليت در دنياي مجازي را نداند، ناآگاهانه خود را در معرض خطر قرار مي‌دهد. پس اگر خودتان نمي‌توانيد مربي خوبي برايش باشيد، نام او را در يک کلاس مطمئن بنويسيد.

- اگر در همه ابعاد زندگي با او صميمي و همراه باشيد، ميل کمتري براي پنهان‌کاري باقي مي‌ماند. بچه‌هايي که از واکنش‌هاي والدين‌شان وحشت ندارند حتي در صورت اشتباه کردن زودتر و آسان‌تر امکان جبران اشتباه را براي خود فراهم مي‌کنند.

- رايانه فرزند شما بايد در گوشه‌اي از اتاق گذاشته شود که از بيرون قابل ديدن باشد. صفحه نمايش بايد رو به در باشد و در اتاق فرزندتان هم در زمان استفاده نبايد بسته باشد.
شما حق نداريد بدون ديدن هيچ نشانه تهديدکننده‌اي به حريم خصوصي او سرک بکشيد اما فرزندتان هم حق ندارد روي رايانه‌اش رمز عبور بگذارد.

چه زماني مي‌تواند با رايانه کار کند؟
سپهر 10 ساله است و براي انجام برخي از فعاليت‌هاي مدرسه به رايانه نياز دارد. گرچه پيش از اين والدينش در برابر خريد اين وسيله مقاومت مي‌کردند اما حالا راضي شده‌اند که روي ميز تحرير او، يک رايانه بگذارند تا بهتر به درس و مدرسه‌اش برسد. با اين وجود والدين او در مورد مشکلاتي که رايانه باز شدن فرزندشان مي‌تواند همراه بياورد نگرانند.

وقت مدرن شدن رسيده
هر چيز دوره‌اي دارد و به‌خاطر ترس از آسيب‌هاي هيچ چيز، نمي‌توان بچه‌ها را به طور کامل از رفتن به سمتش منع کرد. کافي است والدين اطلاعات خود را در زمينه استفاده از رايانه بالا ببرند و بتوانند با نظارت درست و برقراري رابطه صميمانه و موثر با فرزندشان، خطرات استفاده از تکنولوژي را براي او به حداقل برسانند.

- کاهش تمرکز، ايجاد سبک زندگي نامناسب و بي‌تحرک شدن فرزندتان حاصل آشنا کردن او با رايانه در اوايل کودکي است.

- درست است که بچه‌هاي دو، سه ساله نيازي به استفاده از رايانه ندارند اما محققان مي‌گويند اگر در پنج، شش سالگي فرزندتان را با اين وسيله آشنا کنيد و مهارت استفاده از آن را به او بياموزيد، پس از وارد شدن به مدرسه توانايي بالاتري را از خود نشان مي‌دهد.

- استفاده بيش از اندازه از رايانه، مي‌تواند به سلامت ذهن و جسم بچه‌ها آسيب بزند. قبلا هم گفتيم زمان استفاده از صفحه‌هاي نمايش (تلفن همراه، رايانه و حتي بازي‌هاي ويدئويي) بايد محدود باشد و حتي در سنين نوجواني نبايد به بيشتر از دو ساعت در روز برسد.

- استخوان‌بندي نوجوانان هم با استفاده طولاني‌مدت از تبلت آسيب مي‌بيند. پس بهتر است به جاي تبلت، رايانه در اختيار فرزندتان قرار دهيد، ميز استانداردي برايش تهيه کنيد و به او اصول صحيح نشستن را آموزش دهيد. از طرف ديگر از او بخواهيد هر يک ربع، 20 دقيقه يک‌بار از پاي ميز بلند شود و کمي راه برود.

پس:
- فرزندتان را از بازي‌هاي رايانه‌اي محروم نکنيد. بازي کردن در همان يکي، دو ساعت مجاز نمي‌تواند او را خشن کند يا رفتارهاي نابهنجار را در فرزندتان تثبيت کند اما اگر زمان بازي‌اش طولاني شد، انتظار ديدن تيک يا ناتواني در تمرکز را داشته باشيد.

- براي آنکه بتوانيد سر از کار فرزندتان دربياوريد و بدانيد از چه راهي مي‌رود بايد خودتان هم با اين ابزارها آشنا باشيد. پس اگر از رايانه چيزي سردرنمي‌آوريد، هرچه زودتر در يک کلاس آموزشي ثبت‌نام کنيد.

- روي رايانه فرزندتان تنها برنامه‌هايي را که مي‌دانيد براي انجام فعاليت‌هاي متناسب با سن و موقعيتش لازم هستند، نصب کنيد.

- در هفت، هشت سالگي دليلي براي قرار دادن رايانه در اتاق بچه‌ها وجود ندارد. حتي بچه‌هاي 10، 12 ساله مي‌توانند در گوشه‌اي ديگر از خانه که به‌راحتي قابل ديده شدن است از اين وسيله استفاده کنند و رايانه به جاي آنکه وسيله شخصي آنها تلقي شود، بايد يکي از وسايل خانه باشد که در مواقع ضرورت در اختيار آنها قرار داده مي‌شود.

چرا گرفتار تله‌هاي اينترنتي مي‌شود؟
فر زندتان را به بي‌عقلي يا شرارت متهم نکنيد! او نمي‌تواند از خودش در برابر مزاحمان مجازي محافظت کند، چون شما چيزي در اين مورد به او ياد نداده‌ايد.

دورش ديوار نکشيد
فرزندتان را از تکنولوژي محروم نکنيد! تربيت خانگي شما بايدبه آنچه در دنياي واقعي مي‌گذرد شباهت داشته باشد تا فرزندتان را دچار سردرگمي نکند يا به پنهان‌کاري مجبورش نکند. اگر فرزندتان در جمع دوستانش ميل به ارتباطات آنلاين و استفاده از تکنولوژي را مشاهده کند، قطعا سخت‌گيري شما اثري جز تشنه‌تر کردن او نخواهد داشت.

بيش از حد اعتماد نکنيد
اعتماد بيش از اندازه و آزادي بي حد و مرز درست به اندازه سخت‌گيري‌هاي غيرمنطقي مي‌تواند به فرزند شما آسيب بزند. اگر نمي‌خواهيد نوجوان‌تان در تله‌هاي اينترنتي گرفتار شود، به او با نظارت خودتان اجازه فعاليت بدهيد. قانون‌هايي مثل نيمه‌شب‌ها اينترنت تعطيل است يا وقتي پاي رايانه‌اي حق بستن در را نداري، مي‌تواند در حفظ برخي چارچوب‌ها به شما و او کمک کند.

فرزندتان را نترسانيد
بچه‌هاي خيلي وقت‌ها دچار مشکل مي‌شوند، چون جسارت بيان مشکلات‌شان را ندارند. آنها از قضاوت، برخورد يا تنبيه‌هاي شما مي‌ترسند و به همين دليل مشکلات‌شان را به محض ايجاد شدن با شما درميان نمي‌گذارند و به‌خاطر همين کمک نگرفتن‌ها کلاف بحران‌هاي‌شان را پيچيده‌تر مي‌کنند.

منبع:مجله سيب سبز
برترين ها



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۴۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها

 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، روزنامه دیلی میل نوشت رایانه‌های نصب شده در فرودگاه‌های انگلیس، برای شناسایی الکترونیکی گذرنامه مسافران ورودی، دیشب دچار اختلال شدند و شناسایی مسافرانی که گذرنامه الکترونیکی دارند، مختل شد. این روزنامه نوشت در پی این مشکل فنی، دیشب صف‌های طولانی برای بررسی گذرنامه‌های مسافران ایجاد شد و هزاران مسافر ناچار شدند شب را بر روی زمین سالن‌های فرودگاه‌ها بخوابند. به نوشته دیلی میل، پیامد‌های این حادثه فنی در فرودگاه‌های انگلیس تا صبح امروز نیز ادامه یافت به گونه‌ای که مسافران برای یافتن اتوبوس و تاکسی، به منظور رفتن به منازل خود نیز دشواری دارند. این روزنامه نوشت بسیاری از مسافرانی که در پی این اختلال فنی در رایانه‌های تشخیص گذرنامه‌های الکترونیکی برای مسافران ورودی در فرودگاه‌های انگلیس سرگردان شدند می‌گویند در زمان معطلی چند ساعته، آب و غذا به آنان داده نشد.
به نوشته دیلی میل، مسافرانی که از دیشب تا صبح امروز ناچار شدند در فرودگاه‌ها معطل شوند می‌گویند در چنین مواقعی، مدیران فرودگاه‌ها و شرکت‌های هواپیمایی باید برای تغذیه و خروج مسافرانی که ساعت‌ها معطل می‌مانند، فکر کنند. این روزنامه نوشت سامانه تشخیص گذرنامه‌های الکترونیکی در فرودگاه‌های انگلیس، دیشب در سراسر این کشور از کار افتاد و کارکنان اداره گذرنامه در فرودگاه‌ها و بنادر انگلیس ناچار شدند گذرنامه هزاران مسافران ورودی را شخصا بررسی کنند که به تشکیل صف‌های طولانی و معطلی مسافران منجر شد. این مشکل فنی در ساعت ۲ صبح امروز برطرف شد، اما هزاران مسافر ورودی، علاوه بر تجمع در سالن‌های فرودگاه ها، در درون هواپیما‌ها معطل شدند.

 

 

دیگر خبرها

  • مشکلات رفتاری کودکان ۳ تا ۵ ساله را چگونه بر طرف کنیم؟
  • پل اسکولز: تونی کروس باهوش‌ترین هافبک دنیای فوتبال است
  • هوش مصنوعی و قانونگذاری؛ گفتگوی تخصصی در اینوتکس ۲۰۲۴
  • سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها
  • دورتموند ترزیچ را داشت، ما یک نابغه قلابی!
  • ساخت سد باهوش تنگستان ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بیست و هشتمین نمایشگاه نفت تا دقایقی دیگر آغاز به کار میکند
  • بدل آنچلوتی در تمرین پرسپولیس (عکس)
  • اسب تروجان
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار