Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آيا مطالب مشابه در سايت وجود دارد؟ بله. در اين بخش: (مقالات آموزشي پلي استيشن)
--> معرفي 7 مورد از بهريتن شبيه ساز هاي کنسول پلي استيشن براي اندرويد

زماني که کمپاني سوني کنسول پلي استيشن را معرفي کرد، طوفاني در صنعت بازي به وجود آمد. هنوز هم از کنسول پلي استيشن 1 به عنوان يکي از برترين کنسول هاي بازي در زمان خودش ياد ميشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد بازي هاي فراواني براي اين کنسول عرضه شده اند. اگر شما نيز جزو افرادي بوديد که زماني کنسول بازي فوق العاده پلي استيشن 1 را داشتيد، حتما خاطرات زيبايي از آن روز ها داريد.
نظرتان راجع به احياي مجدد روز هاي پلي استيشن 1 چيست؟ شايد از نظر بسياري از کاربران اين خارق العاده باشد. از آنجايي که تلفن هاي همراه هوشمند روز به روز قدرتمند تر ميشوند، هم اکنون ميتوانند بازي هاي کلاسيک و زيباي زمان کنسول پلي استيشن 1 را اجرا کنند.
اما اين کار چگونه انجام پذير است؟ با استفاده از شبيه ساز ها! شبيه ساز هايي وجود دارند که با استفاده از آنها ميتوانيد بازي هاي پلي استيشن 1 را در گوشي هاي اندرويدي خود اجرا کنيد. اما تعداد زيادي شبيه ساز وجود دارند، کدام را انتخاب کنيم؟ در اين مقاله 7 مورد از بهترين هاي آنها را به شما معرفي ميکنيم.
1. ePSXe

با بهترين شبيه ساز پل استيشن براي اندرويد شروع ميکنيم: ePSXe. اين برنامه موفق ترين و معروف ترين شبيه ساز پلي استيشن براي اندرويد است و با 99 درصد از بازي ها پلي استيشن سازگاري دارد. اين نرم افزار يک حالت بازي دو نفره نيز دارد که در آن تصوير را به دو قسمت تقسيم ميکند. يکي از عالي ترين چيز هاي ديگر راجع به شبيه ساز ePSXe اين است که حتما مجبور نيستيد که براي بازي کردن در آن از دسته مجازي و کليد هاي در صفحه استفاده کنيد، اين شبيه ساز از دسته هاي بازي کنسول هاي پلي استيشن، اکس باکس و وي (Wii) پشتيباني ميکند.
نکته: کنسول پلي استيشن 1 در زمان خودش با نام پلي استيشن اکس (PlayStation X) نيز شناخته ميشد و دليل نام گذاري اين شبيه ساز نيز همين است.
2. FPse

بزرگ ترين رقيب شبيه ساز ePSXe. شايد شبيه ساز FPse کمي کاربر پسند نباشد، اما پس از مدتي کار کردن با آن به خارق العاده بودنش پي خواهديد برد. يک برتري اين شبيه ساز نسبت به ePSXe اين است که ميتواند بازي ها را با رزولوشن بالاتري نسبت به آن اجرا کنيد زيرا به خوبي از تکنولوژي “OpenGL” که براي کارهاي گرافيکي استفاده ميشود استفاده ميکند.
اين برنامه ميتواند صفحه هر بازي را کمي بکشد تا در صفحه هاي پهن گوشي ها زماني که عمودي گرفته ميشوند به خوبي نمايش داده شود. شبيه ساز Fpse از عينک هاي واقعيت مجازي نيز پشتيباني ميکند.
3. ClassicBoy

يکي از معروف ترين شبيه ساز ها است زيرا ميتواند تعداد زيادي کنسول را شبيه سازي کند و بازي هاي آن ها را اجرا کند. اين شبيه ساز بازي هاي کنسول هاي پلي استيشن 1، نينتندو 64 چند کنسول گيم بوي (GameBoy) و چندين کنسول ديگر را اجرا ميکند. کليد هاي مجازي کنترلر در شبيه ساز ClassicBoy عالي هستند و يک کليد هشت جهته دارد که ميتواند در آن انگشت خود را به هر جهت بکشيد و براي هر جهت انجام يک کار در بازي مورد نظر را تعيين کنيد.
اين شبيه ساز از سنسور شتاب سنج و يا همان “Accelerometer” گوشي نيز براي حرکت دادن به کاراکتر هاي بازي ها استفاده ميکند که همين به لذت بازي ميافزايد. يکي ديگر از قابليت هاي فوق العاده ClassicBoy پشتيباني از اتصال دسته هاي بازي به گوشي تا 4 دسته براي بازي 1 تا 4 نفره است.
4. RetroArch

شبيه سازي متن باز (Open Source) که از “OpenGL” که از آن براي انجام کارهاي گرافيکي استفاده ميشود و دوربين پشتيباني ميکند و قابليت هاي فراوان ديگري نيز دارد. RetroArch يک شبيه ساز بسيار قدرتمند با رابط کاربري ساده است و همچنين کاربر ميتواند جاي دکمه هاي لمسي را در آن در صفحه تغيير دهد و همچنين از کد هاي تقلب در بازي ها استفاده کند. RetroArch يک شبيه ساز با پشتيباني از چندين کنسول است اما براي اجرا بازي هاي هر کنسولي در آن ابتدا بايد “Core” و يا همان هسته مناسب براي کنسول مورد نظر را دانلود و در آن نصب کنيد.
5. Matsu Emulator

Matsu Emulator يک شبيه ساز بسيار قدرتمند با پشتيباني از چند کنسول است که البته تمرکز اصلي آن بر روي اجراي بازي هاي کنسول پلي استيشن 1 است. در کل Matsu Emulator بسيار پايدار بازي ها را اجرا ميکند و بسيار کم پيش ميايد که کرش شود و يا هنگ کند.
6. EmuBox

EmuBox نام يک پروژه گم نام اما قدرتمند براي شبيه سازي بازي هاي کنسول هاي قديمي است. اين شبيه ساز از اجراي بازي هاي چندين کنسول مختلف اعم از پيس استيشن 1، نينتندو، گيم بوي کيوب (GameBoy Cube) و... پشتيباني ميکند. EmuBox زيباترين رابط کاربري را در بين تمامي شبيه ساز هاي کنسول ببراي اندرويد دارد. اکثر شبيه ساز هاي کنسول براي اندرويد تنها چند اسلات سيو و يا همان ذخيره بازي ها در اختيار کاربر قرار ميدهند اما EmuBox بيست اسلات سيو براي هر بازي در اختيار کاربر ميگذارد که خارق العاده است. اين شبيه ساز ميتواند از صفحه بازي اسکرين شات و يا همان عکس از صفحه تهيه کند و همچنين سرعت بازي را زياد کند. با اعمال تغييراتي در تنظيمات شبيه ساز EmuBox ميتوانيد آن را به گونه اين تنظيم کنيد که در گوشي هاي ضعيف نيز بازي ها را روان اجرا کنيد.
7. Xebra

آخرين شبيه ساز که در اين ليست معرفي ميکنيم شبيه ساز Xebra است که با وجود تعداد بازخورد هاي منفي بسيار زيادي که از سوي کاربران دريافت کرده، هنوز هم به کار خود ادامه ميدهد. تمامي بازخورد هاي منفي به علت رابط کاربري نامرتب و به هم ريختگي که اين نرم افزار دارد هستند. البته اين موضوع را نيز بايد بدانيد که اين شبيه ساز بازي ها را با حداکثر گرافيک اجرا ميکند و از اين نظر از تمامي شبيه ساز ها برتر ميباشد و همچنين دکمه هاي لمسي کنترلر در آن بسيار سريع پاسخ ميدهند و به خوبي کار ميکنند. شايد تمامي کاربراني که به اين شبيه ساز بازخورد منفي داده اند خيلي کم با آن کار کرده اند زيرا پس از مدتي کار با Xebra، عاشق آن ميشويد!
هم اکنون که تعداد زيادي شبيه ساز پلي استيشن 1 براي گوشي تان در اختيار داريد، زمان دانلود بازي ها است! بر روي هر يک از لينک هاي زير کليک کنيد تا بازي مورد نظر با لينک مستقيم دانلود شود:
دانلود بازي کراش (حجم 521 مگابايت)
دانلود بازي کرش رالي (حجم 338 مگابايت)
دانلود بازي درايور 2 (حجم 440 مگابايت)
دانلود بازي فيفا 2005 (حجم 433 مگابايت)
دانلود بازي مورتال کمبت (حجم 11.5 مگابايت)
دانلود دونده پپسي (حجم 135 مگابايت)
دانلود رزيدنت اويل 2 (حجم 407 مگابايت)
دانلود تيکن 3 (حجم 445 مگابايت)
دانلود کشتي کج 2 (حجم 533 مگابايت)
جمع بندي
قديم ها، گرافيک بازي ها عالي نبودند، اما خود بازي ها خارق العاده بودند. اگر شما در دوران کوکي تان بازي هاي کنسول پلي استين 1 و يا ديگر کنسول هاي کلاسيک نظير نينتندو 64 را انجام ميداديد و ميخواهيد که ياد ان دوران ها را زنده کنيد، از شبيه ساز هايي که در اين مقاله معرفي کرديم استفاده کنيد. همچنين اگر علاقه به اجراي بازي هاي PS2 در گوشي اندرويديتان داريد، ميتوانيد از لينک زير استفاده کنيد:
نرم افزار شبيه سازي پلي استيشن 2 (براي اندرويد) - PlayStation 2 Emulator 0.30 Android
موفق باشيد.

ساير مقالات مربوط به پلي استيشن
-->
ابتدا قبلي 1 بعدي انتها (1)
-->


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۷۸۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار

حجت‌الاسلام عبداللهی، دبیر رویداد بازی‌آرا گفت: بازی‌های رایانه‌ای رسانه‌های بسیار قدرتمندی هستند و همه آنچه رسانه‌های دیگر دارند را دارا هستند. این بازی‌ها مانند آنتن صدا و سیما و پرده سینما ظرفیت انتقال پیام را دارند. امروز بازی‌هایی وجود دارند که می‌توانند تاریخ را روایت کنند و پیام‌های مختلف را به مخاطبان انتقال دهند. بازی‌هایی هستند که درمان‌گر انسان‌ها هستند و به لحاظ ظرفیت‌های انتقال پیام از رسانه‌های دیگر کم ندارند.

وی افزود:رویداد بازی‌آرا در راستای شناخت این ظرفیت محتوایی ایجاد شده است. ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم و بتوانیم براساس محتوا‌های ایرانی، اسلامی بازی‌ها را طراحی کرده و از دغدغه خانواده‌ها ور این زمینه بکاهیم.

عبداللهی عنوان کرد:رویداد بازی‌آرا پنج محور قرآن و عترت، مقاومت، امید و پیشرفت، زن و خانواده و هویت ایرانی اسلامی را مد نظر دارد. از ابتدای ثبت نام تاکنون ۵۲ تیم آثار خود را در رویداد ثبت کرده‌اند.

وی افزود: از بین آثار ارسالی، ۲۰ اثر به مرحله نهایی رویداد راه پیدا کردند. تنوع آثار در محور‌های مختلف رویداد نشان می‌دهد که ظرفیت بازی‌سازی کشور خیلی خوب است. ما کسانی را داریم که آماده سخن گفتن با مخاطب نوجوان در بستر بازی‌های رایانه‌ای هستند که این مسئله نیازمند حمایت است. 

دبیر ابن رویداد اظهار کرد: پس از انتخاب آثار برتر جلسات آموزش و رهیاری آغاز شد که هر تیم تاکنون چهار جلسه رهیاری در هفت محور داشته‌اند که در این جلسات تجربیات تیم‌های مختلف به یکدیگر منتقل شد.

وی بیان کرد: تیم‌هایی از استان‌های مختلف کشور در رویداد بازی‌آرا اثر ارائه کردند و جا دارد از تمامی بازی‌سازان خوب کشور که زمینه برگزاری رویداد فاخر بازی‌آرا را فراهم کردند، قدردانی کنم. امیدوارم این رویداد در سه روز اختتامیه ۲۰ اثر خوب را به کشور معرفی کرده و ظرفیت‌های خوبی برای ورود بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار را ایجاد کند.

حاجی‌هاشمی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت:در حال حاضر در شرایطی هستیم که در دنیا جنایت بی‌سابقه‌ای در حال رخ دادن است و رژیم صهیونیستی مرتکب اقدام ضد انسانی و نسل‌کشی شده و طی ماه‌های اخیر از سمت دیگر نوعی بیداری وسیعی در دنیا علیه این ظلم اتفاق افتاده است. مردم کشور‌های غربی امروز بیدار شده و از مظلومیت مردم فلسطین حمایت می‌کنند.

وی ادامه داد: این حرکت تازه شروع ماجرا است و حتما ادامه پیدا خواهد کرد. نخبگان و دولت‌ها نیز وارد میدان شده و ارتباط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کردند. نخبگان پس از مردم به عرصه آمدند و امروز رژیم کودک‌کش صهیونیستی باید به جایی برسد که جنایات خود را قطع کند.

وی عنوان کرد:  تصمیم نخبگان در غرب به ویژه در آمریکا تاثیر فراوانی در جهان دارد. به زودی فعالان رسانه‌ای و سلبریتی‌ها و بازی‌سازان نیز وارد میدان خواهند شد و محصولاتی در این زمینه منتشر می‌کنند.

مدیر عامل بنیاد بازی های رایانه ای اظهار کرد:فضای رسانه دنیا نیز به این ترتیب فعال شده و شاهد خیزش‌های رسانه‌ای در این حوزه خواهیم بود. رویداد بازی‌آرا به عنوان یک رویداد شتابدهی و سرمایه‌گذاری آغاز به کار کرد و از طراحان این عرصه درخواست شد تا آثار خود را در رویداد ثبت کنند. 

حاجی‌هاشمی تصریح کرد: خانواده امروز دغدغه‌های زیادی در حوزه محتوا و بازی‌ها برای فرزندان خود دارند. به همین مناسبت فراخوان رویداد بازی‌آرا اعلام شد و در بخش مقاومت رویداد در مجموع شش اثر با موضوع غزه و فلسطین ارسال شد که نشدن دهنده توجه فعالان صنعت بازی‌سازی کشور به موضوع غزه است. 

گفتنی است نخستین دوره رویداد بازی‌آرا از اسفند ۱۴۰۲ با انتشار فراخوان مبنی بر ارسال اثر در ۵ محور اصلی محتوایی، کار خود را آغاز کرده است. با پایان مهلت ارسال اثر، ۵۲ اثر به دبیرخانه رویداد «بازی‌آرا» ارسال شد و نهایتا ۲۰ تیم یا اثر به این رویداد راه یافتند.

آثار دریافتی در هفت محور «محتوایی»، «فنی و برنامه نویسی»، «هنری»، «طراحی بازی»، «ارائه»، «بازاریابی»، «مدیریت تولید» مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • بهترین فونت های فارسی برای استفاده در اپلیکیشن اینشات + آموزش استفاده
  • هیات انتخاب «اولین جشنواره خیمه شب بازی» معرفی شدند
  • داوران بازی تیم ملی فوتبال معرفی شدند
  • داور بازی ایران و هنگ کنگ معرفی شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ معرفی شد
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • معرفی هیات انتخاب اولین جشنواره خیمه‌شب‌بازی
  • پلی‌استیشن ۵ پرو چه مشخصاتی دارد؟
  • برگزیدگان رویداد دانشجویی و دانش‌آموزی «گیم‌تایم» معرفی شدند
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار